Закон і Бізнес


НАЗК направило до суду протокол щодо судді з Київщини


06.04.2018 10:58
6314

Національне агентство з питань запобігання корупції направило до суду 8 протоколів про адміністративні правопорушення, складених стосовно судді та кількох депутатів місцевих рад.


Відповідні рішення прийнято на засіданні Національного агентства, передає «ЗіБ»

Як розповіли у НАЗК, складено протокол за частиною другою статті 172-7 Кодексу України про адміністративні правопорушення стосовно судді Згурівського районного суду Київської області Наталії Денисенко. Національне агентство вважає, що суддя вчиняла дії та приймала рішення в умовах реального конфлікту інтересів при реалізації повноважень щодо розгляду справи про адміністративне правопорушення стосовно жінки, з якою має дружні відносини.

Також за частинами першою та другою статті 172-7 КУпАП складено протоколи стосовно депутатів Лиманської міської ради Донецької області Євгенія Воскобойникова, Вижницької міської ради Чернівецької області Миколи Додяка та Решетилівської селищної ради Полтавської області Юрія Івка.

Втім, складення протоколу і направлення його до суду не є свідченням вчинення особою адміністративного правопорушення, а є підставою для провадження у справі про адміністративне правопорушення.

Закон і Бізнес