Закон і Бізнес


Обрані нові заступники голови ДСАУ З.Холоднюка


05.02.2018 10:11
5727

Переможцем конкурсу на посаду заступника голови Державної судової адміністрації України став Сергій Чорнуцький. А в конкурсі на посаду першого заступника голови ДСАУ перемогла Неля Привалова.


Відповідне повідомлення розміщене на сторінці Вищої ради правосуддя, передає «Закон і Бізнес».

Власне, завершальний етап та оголошення переможців Комісією з питань вищого корпусу державної служби в системі правосуддя відбулися 2 лютого 2018 року.

Після оголошення результатів розв’язання ситуаційних завдань, Комісія провела співбесіди, на яких перевіряла професійні знання кандидатів та їх відповідність вимогам до професійної компетентності, які не було перевірено на попередніх етапах конкурсу, − професійні знання відповідно до посади, управління змінами, управління публічними фінансами.

Відтак у підсумковому рейтингу кандидатів визначено переможницею конкурсу на посаду першого заступника голови ДСАУ – Н.Привалову, а другою за результатами конкурсу стала Ольга Кравченко. На посаду заступника голови ДСАУ першим у рейтингу став С.Чорнуцький, а другим – Олексій Сидоренко.

Зазначимо, що наразі С.Чорнуцький є заступником генерального директора державного підприємства «Інформаційні судові системи». До цього він очолював департамент аудиту та контролю ПАТ «Укрзалізниця».

Щодо Н.Привалової, то відповідно до поданої декларації нині вона є керівником комітету з питань податкової та митної політики Нафтогазової асоціації України. Перед цим (у 2013–2015 рр.) Н.Привалова очолювала департамент методологічної роботи з питань оподаткування в Державній фіскальній службі.

Нагадаємо, заступниця Зеновія Холоднюка Ольга Булка звільнилася наприкінці 2017 року і нині працює в апараті Верховного Суду.

Закон і Бізнес