Закон і Бізнес


Головою Касаційного цивільного суду ВС обраний Борис Гулько


07.12.2017 12:12
7272

Бориса Гулька обрано головою Касаційного цивільного суду в складі Верховного Суду строком на чотири роки. Відповідне рішення було прийнято одноголосно.


Про це йдеться в повідомленні Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ на сторінці у Facebook, передає «Закон і Бізнес».

Також зазначено, що одним з ключових завдань на посаді голови Касаційного цивільного суду Б.Гулько визначив забезпечення якнайшвидшого початку роботи установи.

«На сьогодні до ВССУ щодня надходить майже 800 касаційних скарг, люди хочуть захистити свої права. Саме для цього ми повинні організувати належний ефективний процес здійснення правосуддя Верховним Судом, душею та серцем бути вільними у прийнятті справедливих судових рішень», – наголосив Б.Гулько.

При цьому він зазначив, що формування єдності судової практики, систематичне надання методичної допомоги судам апеляційної інстанції – не менш важливі завдання, які стоять перед суддями Касаційного цивільного суду.

«Основу судової системи мають становити апеляційні суди. Якісна робота апеляційних судів дозволить зменшити надходження касаційних скарг до Касаційного цивільного суду в складі ВС», – переконаний Б.Гулько.

Закон і Бізнес