Закон і Бізнес


Один день з адвокатом: вийшла друга серія проекту ААУ


19.07.2017 11:00
8883

Героями наступної серії проекту стали адвокат Ганна Гаро та студентка КНТЕУ Марія Бабішена. Впродовж дня вони взяли участь у попередньому судовому засіданні, провели онлайн-консультацію клієнтки з Франції та обговорили справи з іншими клієнтами.


Першу серію проекту можна тут, передає «Закон і Бізнес».

За один робочий день адвокату та стажеру вдалося пройти на практиці весь шлях, починаючи з консультації і складання позовної заяви до розроблення стратегії виконання отриманого судового рішення. Крім того, на прикладі конкретної справи з сфери сімейного права було обговорено план дій щодо правової допомоги клієнту не лише на території України, а й за кордоном.

Нагадаємо, проект «Один день з адвокатом» започаткував Клуб майбутніх адвокатів Асоціації адвокатів України. Для участі у проекті організатори впродовж 2 тижнів збирали заявки від практикуючих адвокатів і практикантів (членів Клубу майбутніх адвокатів), після чого у випадковому порядку були визначені учасники.

Загалом відібрано 30 практикантів, які протягом одного дня зможуть побувати на хвилюючих обшуках, в цікавих судових засіданнях, на зоряних ефірах, а також взяти участь у непростих консультаціях і переговорах.

Закон і Бізнес