Закон і Бізнес


Суддів запрошують на семінар стосовно практики ЄСПЛ


28.11.2014 08:58
1654

22-24 грудня 2014 у Київській області відбудеться Методологічний семінар з питань застосування Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини для суддів-тренерів.


Як пояснили “ЗіБ” в ВАСУ, захід проводитиметься в рамках проекту «Гарантування дотримання прав людини при здійсненні правосуддя», метою якого є зміцнення захисту прав людини при здійсненні правосуддя в Україні. Проект виконується у рамках співпраці з Верховним Судом України, Вищим адміністративним судом України та Національною школою суддів України протягом 2014–2017 років.

До участі у Методологічному семінарі на конкурсній основі запрошуються судді, які викладають Конвенцію про захист прав людини і основоположних свобод та практику Європейського суду з прав людини.

Усі охочі взяти участь у семінарі мають надіслати заявку та обґрунтування особистої та професійної зацікавленості у цьому заході у формі есе (обсяг – до 2 сторінок друкованого тексту, шрифт Times New Roman 14, інтервал 1,5, поля: праве – 1, ліве – 3, зверху та знизу – 2) до 8 грудня 2014 р. на електронну адресу Anna.Kharchenko@osce.org (контактна особа – Aнна Харченко). Виключно переможці конкурсу будуть повідомлені про прийняття до участі організаційним комітетом.

Учасникам з інших міст будуть відшкодовані витрати на проїзд до та з місця проведення у межах тарифу «купе». Проживання та харчування забезпечують організатори.

ЗАЯВКА на участь у Методологічному семінарі для суддів-тренерів із застосування Конвенції про захист прав людини і основоположних свобод та практики Європейського суду з прав людини.