Закон і Бізнес


До райсуду на Житомирщині запрошують одного суддю


Натисність на зображення, аби підписатися на телеграм-канал «ЗіБ» та знати більше про новини судової системи.

09.05.2023 16:04
1417

Вища рада правосуддя вирішила розпочати процедуру відрядження судді до Олевського районного суду Житомирської області. Два інші суди поки що залишаться без підсилення.


Відповідне рішення ухвалене під час сьогоднішнього засідання ВРП, інформує «Закон і Бізнес».

Натомість повідомлення про необхідність відрядження суддів до Біляївського районного суду Одеської області та Нікопольського міськрайонного суду Дніпропетровської області повернуті до Державної судової адміністрації.

Крім того, Рада продовжила до 19 травня строк надання суддями згоди на відрядження до Ленінського районного суду м.Кіровограда.

Нагадаємо, що бажаючі поїхати у відрядження мають упродовж 10 днів з моменту оприлюднення оголошення подати до ВРП такі документи:

згоду на відрядження, адресовану Вищій раді правосуддя, за формою згідно з додатком 12 до Порядку відрядження судді до іншого суду того самого рівня і спеціалізації (як тимчасового переведення), затвердженого рішенням ВРП від 24.01.2017 №54/0/15-17 (зі змінами);

довідку за формою згідно з додатком 2 до цього ж порядку;

інші документи згідно із зазначеним у згоді на відрядження переліком, які можуть бути враховані під час вирішення питання про відрядження судді.

Документи для відрядження можуть бути подані суддею як особисто, так і електронною поштою.

При цьому документи, які надсилаються електронною поштою, мають бути відскановані окремими файлами у форматі PDF із зазначенням назви кожного з них. Також має бути додане відскановане у форматі PDF підтвердження про направлення оригіналів документів до ВРП засобами поштового зв’язку (опис вкладення разом із розрахунковим документом).

Закон і Бізнес