Закон і Бізнес


З’їзд науковців сьогодні не відбудеться — МОН змінив дату


Натисність на зображення, аби підписатися на телеграм-канал «ЗіБ» та знати більше про новини судової системи.

21.04.2023 09:43
1293

У Міністерстві освіти та науки втретє відклали проведення з’їзду представників юридичних вищих навчальних закладів та наукових установ, делегати якого мають обрати одного члена ВРП.


Згідно з попередньою редакцією наказу МОН від 26.10.2022 №954, такий форум мав відбутися сьогодні, але тепер з’їзд відклали до 2 червня, інформує «Закон і Бізнес».

Нагадаємо, що спочатку форум призначили на 16.12.2022 та оголосили новий конкурс на заповнення вакансії у складі ВРП. Потім дату перенесли — на 17 лютого цього року. Але етичній раді цього часу не вистачило, аби перевірити доброчесність претендентів. Тому через відсутність списку дозволених для голосування кандидатів з’їзд перенесли на 21 квітня.

Два тижні тому ЕР нарешті завершила співбесіди із 11 кандидатами, які виявили намір стати членом ВРП. Проте не поспішала оголосити свої висновки, що теж наводить на роздуми.

Тепер заплановано, що з’їзд відбудеться 2 червня об 11 год. Не змінилося, поки що, місце проведення форуму — на базі Державного торговельно-економічного університету.

Закон і Бізнес