Закон і Бізнес


НААУ співпрацюватиме із Національною радою адвокатів Франції


Меморандум підписали голова НААУ, РАУ Лідія Ізовітова та уповноважений член Національної ради адвокатів Франції Арно де Сен Ремі.

21.03.2023 13:09
1490

Українські та французькі адвокати обмінюватимуться інформацією і досвідом у сфері забезпечення верховенства права, захисту прав і свобод людини та громадянина на основі рівноправності, взаємної вигоди, дотримуючись загальноприйнятих норм і принципів.


Відповідний Меморандум про співробітництво між Національною асоціацією адвокатів України та Національною радою адвокатів Франції підписаний 20 березня у Києві, передає прес-служба НААУ.

Сторони домовились реалізовувати спільні заходи, проекти і програми, а також проводити спільні консультації з метою вироблення узгодженої позиції щодо вирішення найбільш гострих та актуальних проблем у сфері реалізації конституційного принципу верховенства права, сприяння розвитку правосвідомості громадян з питань реалізації та захисту їхніх прав і свобод, розвитку юридичної професії.

Нагадаємо, делегація Національної ради адвокатів Франції з робочим візитом перебуває в Україні на запрошення НААУ з моніторинговою місією стану захисту прав дітей з фокусом у воєнному часі. Раніше у Львові було проведено круглий стіл на тему «Захист прав дітей в умовах воєнного стану».

Закон і Бізнес