Закон і Бізнес


В НШС визначили, чому вчитимуть суддів у листопаді


Натисність на зображення, аби підписатися на телеграм-канал «ЗіБ» та знати більше про новини судової системи.

31.10.2022 15:48
1719

Понад 60 навчальних заходів для періодичного навчання суддів, підвищення рівня кваліфікації працівників апарату судів та Служби судової охорони запланувала на листопад Національна школа суддів.


Перелік навчальних заходів наведено у календарному плані на листопад 2022 року, затвердженому ректором НШС Миколою Оніщуком, інформує «Закон і Бізнес».

Зокрема, згідно з документом, 2 листопада відбудеться семінар «Особливості кваліфікації злочинів проти життя: проблемні питання та судова практика» для суддів місцевих загальних та апеляційних судів.

Для помічників суддів з 8 листопада розпочнеться дистанційний курс «Практика розгляду судами кримінальних проваджень, передбачених стст. 130,132 КК: проблемні аспекти».

14 листопада помічники суддів усіх рівнів можуть дізнатися під час семінару про емоційну компетентність як складову психічного здоров’я помічника судді.

З особливостями фіксування судового засідання та роботою в ЄСІТС розкажуть помічникам суддів та працівникам апарату під час семінару, що відбудетсья 16 листопада.

На працівників територіальних управлінь ССО розрахований семінар «Комунікація працівників Служби судової охорони з особами з інвалідністю», що пройде 24 листопада.

Із судовою практикою щодо протидії домашньому насильству ознайомлять суддів місцевих загальних та апеляційних судів під час семінару, який заплановано на 25 листопада.

Закон і Бізнес