Закон і Бізнес


Ще два суди не можуть відправляти поштову кореспонденцію


Натисність на зображення, аби підписатися на телеграм-канал «ЗіБ» та знати більше про новини судової системи.

06.09.2022 09:06
1911

Можливість надсилати судові повістки, повідомлення та іншу інформацію втратили ще два суди — Корсунь-Шевченківський районний та Орджонікідзевський міський.


Таку інформацію розміщено на веб-сайтах цих судів, інформує «Закон і Бізнес».

Зазначається, що у зв’язку з недофінансуванням щодо витрат, пов’язаних з відправленням поштової кореспонденції, ці суди також  не надсилатимуть процесуальні документи: копії судових рішень, виконавчі листи тощо.

Нагадується, що учасникам судового розгляду при подачі документів до суду бажано надавати письмову згоду на надсилання судової повістки у вигляді смс-повідомлень, вказуючи свій номер мобільного телефону. Також слід вказати електронну адресу, на яку направлятимуться судові повістки та ухвалені судові рішення.

Процесуальні документи можна також отримувати через підсистему «Електронний суд» або в канцелярії суду — особисто або через свого представника, повноваження якого підтверджені довіреністю або ордером адвоката.

Дату призначення справи до розгляду можна дізнатися на на веб-сайті судів або телефонувати до єдиного контакт-центру судової влади за номером (044) 207-35-46. Крім того, можна звернутися і до канцелярії суду:

Корсунь-Шевченківський районний суд (04735) 2-36-50;

Орджонікідзевський міський суд — (05667) 4-38-86

Закон і Бізнес