Закон і Бізнес


Генштаб ЗСУ: оперативна інформація на вечір, 31 липня


Фото: Генштаб ЗСУ

31.07.2022 18:34
2086

Упродовж 158 доби війни ворог здійснював вогневе ураження із ствольної та реактивної артилерії низки населених пунктів. Зокрема, на Харківському, Авдіївському та Новопавлівському напрямках.


Про це повідомив речник Генештабу ЗСУ Олександр Штупун, інформує «Закон і Бізнес».

На Харківському напрямку ворог здійснював вогневе ураження із ствольної та реактивної артилерії в районах низки населених пунктів. Безуспішно намагався просунутися в напрямку Гусарівки.

На Краматорському напрямку противник здійснював обстріли із ствольної, реактивної артилерії та танків, завдав авіаударів поблизу Спірного та Григорівки. В районі Серебрянки, силами розвідувальної групи, намагався виявити позиції наших військ, успіху не мав, відійшов.

На Бахмутському напрямку під прикриттям авіації намагався покращити тактичне положення в районах Вершини, Соледара, Яковлівки та Покровського. Ці плани влучним вогнем зірвали наші воїни.

На Авдіївському напрямку російська штурмова та армійська авіація намагалися просунутися в районах Камʼянки та Пісків. Тут штурм провалився. В районі Авдіївки окремі підрозділи ворога мають частковий успіх.

На Новопавлівському напрямку артобстріли фіксувалися в районах населених пунктів Мар’їнка, Пречистівка, Велика Новосілка, Новопіль, Новосілка, Времівка, Білогір’я, Зелене Поле, Павлівка, Ольгівське, Вугледар, Новоукраїнка, Темирівка, Степногірськ, Гуляйпільське, Мала Токмачка, Залізничне, Нестерянка та Малі Щербаки. Штурмова та армійська авіація ворога завдала ударів біля Малих Щербаків, Степового, Мар’їнки та Єгорівки.

На Південнобузькому напрямку ворог зосереджує зусилля на утриманні зайнятих рубежів та недопущенні створення Силами оборони сприятливих умов для відновлення наступу. Застосовує наявні засоби вогневого ураження для обстрілів позицій наших військ, руйнування обʼєктів цивільної та військової інфраструктури уздовж лінії зіткнення та в глибині оборони.

Закон і Бізнес