Закон і Бізнес


У ВР підготували план законопроектних робіт на 2021 рік


25.01.2021 14:06
2503

Найближчим часом Верховна Рада розгляне План законопроектних робіт на 2021 рік, який уперше готувався шляхом узгодженої співпраці Президента, Парламенту та Кабінету Міністрів України.


Про це заявив перший заступник Голови Верховної Ради України Руслан Стефанчук під час Погоджувальної ради, яка проходила сьогодні, 25 січня, передає «Закон і Бізнес».

«У результаті нам вдалося вийти на фундаментальні речі, що враховують пропозиції трьох суб’єктів законодавчої ініціативи, програмні документи та пропускну здатність Парламенту України (трохи більше 300 законопроектів). Сподіваюсь, що Верховна Рада України підтримає План законопроектних робіт на 2021 рік», — зазначив чиновник.

Повідомляється, що цього тижня Верховна Рада має розглянути проект «Про народовладдя через всеукраїнський референдум», «Про Бюро економічної безпеки»,

Також планується провести засідання всіх парламентських робочих груп і продовжити роботу над проектами щодо парламентської опозиції, державних символів України, рекодифікації цивільного законодавства України, а також над цілою низкою законопроектів щодо народовладдя.

Закон і Бізнес