Закон і Бізнес


АПУ проводить конференцію для виробників алкоголю і тютюну


11.05.2012 12:04
3054

Відбулося відкриття III Професійної конференції «Актуальні питання захисту прав інтелектуальної власності та принципів добросовісної конкуренції у сфері виробництва алкогольної, харчової та тютюнової продукції».


Як передає кореспондент «ЗіБ», відкриваючи захід, голова комітету інтелектуальної власності і рекламного права Асоціації правників України Наталія Мещерякова підкреслила, що вже вдруге збирається така конференція для представників алкогольної, тютюнової, харчової, кондитерської промисловості, а також для представників юрфірм і адвокатів.

Водночас вона зазначила, що цьогорічна конференція має змінену програму в порівнянні з попередніми. Так, захід цього разу відрізняється новими панельними дискусіями, які розширять коло питань для учасників, окрім традиційних.

Під час вітального слова президент Асоціації правників Валентин Загарія зауважив, що цей захід має велику практичну орієнтацію. «Приємно, що конференція збирає коло професіоналів, а цього року навіть присутні гості з Грузії, що поділяться своїм досвідом», – підсумував він у ході відкриття заходу.

Як зазначили організатори конференції традиційно порушуються теми, присвячені питанням охорони прав на знаки для товарів і послуг, географічним зазначенням походження товарів, захисту від недобросовісної конкуренції.

Крім експертних досліджень, також розглядатимуться головні аспекти судового захисту від порушень прав інтелектуальної власності.

Закон і Бізнес