Закон і Бізнес


Шкоду відправили на узагальнення


№18 (1057) 28.04—09.05.2012
4736


Пленум Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних
і кримінальних справ
Постанова

30 березня 2012 року             м.Київ             №2

Про узагальнення судової практики розгляду судами цивільних справ про відшкодування шкоди, завданої джерелом підвищеної небезпеки, у 2010—2011 роках

 

 

Заслухавши та обговоривши інформацію судді Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Гулька Б.І. про узагальнення судової практики розгляду судами цивільних справ про відшкодування шкоди, завданої джерелом підвищеної небезпеки, у 2010—2011 роках, керуючись пунктом 2частини другої статті 36 Закону України «Про судоустрій і статус суддів», пленум Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ

ПОСТАНОВЛЯЄ:

1. Інформацію судді Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ Гулька Б.І. взяти до відома.

2. Доручити судовій палаті у цивільних справах спільно з управлінням вивчення та узагальнення судової практики і статистики на основі проведеного узагальнення підготувати інформаційний лист апеляційним судам.

3. За матеріалами узагальнення підготувати відповідну постанову пленуму Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних і кримінальних справ.

 

Голова Вищого спеціалізованого суду України з розгляду цивільних
і кримінальних справ
Л.ФЕСЕНКО

Секретар пленуму Вищого спеціалізованого суду України
з розгляду цивільних
і кримінальних справ
Д.ЛУСПЕНИК