Закон і Бізнес


Галицькому погрожують хабарем


№18 (1057) 28.04—09.05.2012
2698

Заступник генерального прокурора Євген Блажівський прогнозує порушення кримінальної справи проти колишнього директора Державної служби зайнятості Володимира Галицького за підозрою в хабарництві.


Про це він повідомив у інтерв’ю газеті «Комсомольская правда в Ук­раине».

«Ми зараз чекаємо на результати Державної фінансової інспекції. Потрібно встановити, які суми були вкрадені з держбюджету. Вже відомо, що збитки,  завдані державі, становлять близько 72 млн грн. і, можливо, це не межа. У справі створено шість слідчо-оперативних груп, які зараз працюють у регіонах. Думаю, що коло підозрюваних збільшиться. Поки четверо арештовані — директор і три співробітники центру, один втік за кордон, його розшукують», — відзначив заступник Генпрокурора.

Крім того, за словами Є.Бла­жівського, співробітники Служби безпеки зараз перевірять інформацію про те, чи володіє сім’я В.Галицького нерухомістю в Москві й Монако, і якщо цей факт підтвердиться, то на нерухомість накладуть арешт. Якщо буде встановлено, що це майно нажите злочинним шляхом, то воно буде конфісковане на користь держави.