Закон і Бізнес


За допомогу в розкритті вбивства Аксельрода обіцяють $1 млн


Геннадій Аксельрод

19.04.2012 10:43
2396

Друзі та колеги убитого в Дніпропетровську бізнесмена Геннадія Аксельрода гарантують виплату 1 млн доларів за інформацію про замовників і виконавців вбивства.


На умовах повної анонімності і конфіденційності, мільйон дадуть тому, чия інформація дозволить слідчим органам розкрити злочин і знайти його виконавців і замовників.

Геннадій Корбан каже, що друзі загиблого сприймають цей злочин як реальну загрозу і виклик усій діловій спільноті країни.

«В суботу 14 квітня в центрі Дніпропетровська було жорстоко вбито нашого друга, колегу, відомого бізнесмена Геннадія Аксельрода. Ми, друзі та колеги загиблого, сприймаємо цей жахливий злочин, як реальну загрозу і виклик усьому діловому співтовариству Україні. Не можна допустити, щоб цей зухвалий злочин залишився не розкритим», – йдеться у зверненні.

Всім, хто побажає нам допомогти, гарантується повна анонімність, а той, хто спробує навмисно надати помилкову інформацію, яка відведе слідство в неправильний бік, отримає покарання відповідно до Кримінального Кодексу України, йдеться зверненні.

УНІАН