Закон і Бізнес


Кадрове підкріплення


№15 (1054) 07.04—13.04.2012
3033

ВККС визначила переможцями конкурсу на посаду судді вперше 133 кандидатів


Вища кваліфікаційна комісія суддів України
Рішення

28 березня 2012 року                         м.Київ              

Вища кваліфікаційна комісія суддів України у складі:

головуючого — Голови Вищої кваліфікаційної комісії суддів України Самсіна І.Л.,

членів комісії: Горбачової Л.П., Колеснік Г.А., Марцинкевича А.М.,
Мельника М.Г., Мікуліна В.П., Пінчука М.Г., Сокуренка Д.М., Фадєєвої Н.М., Шаргала В.І.,

 

розглянувши питання про визначення результатів конкурсу на зай­няття вакантних посад суддів у місцевих судах загальної юрисдикції відповідно до першочергового критерію конкурсного добору,

...ВИРІШИЛА:

1. Визначити результати конкурсу на заміщення вакантних посад судді в місцевих судах загальної юрисдикції Автономної Республіки Крим, Волинської, Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей, міста Севастополя серед кандидатів на посаду судді вперше, затвердивши список кандидатів, які подали Вищій кваліфікаційній комісії суддів України заяви про участь у конкурсі.

2. Визначити переможців конкурсу на заміщення вакантних посад судді в місцевих судах загальної юрисдикції Автономної Республіки Крим, Волинської, Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Закарпатської, Запорізької, Івано-Франківської, Київської, Кіровоградської, Луганської, Львівської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Сумської, Тернопільської, Харківської, Херсонської, Хмельницької, Черкаської, Чернівецької, Чернігівської областей, міста Севастополя, затвердивши список кандидатів на посаду судді — переможців конкурсу відповідно до першочергового критерію конкурсного добору — кількості набраних кандидатами балів за результатами кваліфікаційного іспиту.

3. Визнати таким, що не відбувся конкурс на зайняття вакантних посад судді в місцевих судах загальної юрисдикції Автономної Республіки Крим, Вінницької, Дніпропетровської, Донецької, Житомирської, Запорізької, Кіровоградської, Луганської, Миколаївської, Одеської, Полтавської, Рівненської, Херсонської, Черкаської, Чернігівської областей, до яких не подано заяви про участь у конкурсі жодним із кандидатів на посаду судді вперше, які перебувають у резерві на заміщення вакантних посад судді.

4. Відкласти розгляд питання про визначення результату конкурсу та розгляд питання про визначення переможця конкурсу на зайняття вакантної посади судді у Березівському районному суді Одеської області для додаткового вивчення матеріалів кандидата, поданих для участі у конкурсі.

 

Переможці конкурсу на зайняття вакантних посад судді серед кандидатів на посаду судді вперше