Закон і Бізнес


21 травня 2014 року заступник Голови апеляційного суду Луганської області Кострицький В.В. взяв участь у обласному постійно діючому семінарі


611


21 травня 2014 року Головним управлінням юстиції у Луганській області проведено обласний постійно діючий семінар для працівників юридичних служб територіальних органів міністерств, інших центральних органів виконавчої влади, державних підприємств, установ та організацій.

Серед розглянутих питань – застосування судами України практики Європейського Суду з прав людини та реалізація рішень Європейського Суду. В якості лектора на семінар був запрошений заступник Голови апеляційного суду Луганської області Кострицький В.В. В своєму виступі він звернув увагу на те, що юристи мало використовують прецедентне право та розповів про проблеми правозастосування такої практики. Крім того, учасникам семінару було надано методичну допомогу, а саме електронний посібник «Тлумачення та застосування Конвенції про захист прав людини та основоположних свобод Європейським судом з прав людини та судами України».

Всього в роботі семінару взяли участь 19 юрисконсультів органів виконавчої влади та державних підприємств, установ, організацій.