Закон і Бізнес


«Хижий» сервіс


№21 (1163) 24.05—30.05.2014
2679

Британська мережа книгарень оголосила про свою незвичайну ідею доставки книг. Компанія збирається використовувати для цього спеціально тренованих «сов-кур’єрів». Фірма запевняє, що така доставка коштуватиме досить прийнятно — приблизно 2,75 фунти (приблизно 54 грн.) — і буде надійною і безпечною.


Книжкова компанія зробила оголошення про новий спосіб доставки книг у відповідь на оголошення конкурента про намір доставляти покупцям посилки, використовуючи безпілотні літальні апарати.

Прес-секретар заявив, що компанія серйозно налаштована втілювати в життя цю ідею під назвою «орнітологічна система доставки», але її реалізація потребує багато часу. Для дресирування сов-кур’єрів може знадобитися кілька років.

Реакція клієнтів фірми на це оголошення істотно різнилася: деяким ідея сподобалася — вони похвалили компанію за почуття гумору і побажали успіхів, інші ж поставилися до цього скептично і навіть вороже, звинувативши компанію в тому, що вона займається дурницями, поки конкуренти працюють над реалізацією інноваційних способів доставки.