Закон і Бізнес


МВС взялося за гральний бізнес


27.03.2014 13:01
2779

МВС планує удосконалити механізм виявлення незаконного грального бізнесу та відмежувати підприємців, які легально здійснюють розповсюдження білетів державної лотереї, від ділків-розробників незаконних схем організації грального бізнесу.


Відповідне доручення на нараді, що відбулася в Міністерстві внутрішніх справ України, дав перший заступник глави МВС Володимир Євдокимов, передає видання «Закон і Бізнес» з посиланням на прес-службу Міністерства внутрішніх справ.

У той же час необхідно уникнути ситуації, коли правоохоронці можуть створити перешкоди суб’єктам підприємницької діяльності, які мають ліцензії Міністерства фінансів та всі необхідні дозволи для здійснення своєї діяльності, адже вони діють у правовому полі та сплачують податки до державного бюджету, - вирішили на нараді.

Представник однієї з компаній-ліцензіатів навіть заявив про готовність надати інформацію щодо обладнання та місць розташування офісів компанії. Таким чином, добросовісні підприємці можуть посприяти представникам правоохоронних структур у виявленні та припиненні функціонування нелегальних гральних закладів.

Нагадаємо, раніше перший заступник Міністра внутрішніх справ Володимир Євдокимов розповів про злочинні схеми у цій сфері, а також поставив вимогу – з 20 березня до 20 квітня 2014 року усі заклади грального бізнесу в Україні повинні бути ліквідовані.

Закон і Бізнес