Закон і Бізнес


Професійний ювілей

ЮФ «Дмитрієва та партнери» відсвяткувала своє 20-річчя


Приймаючи привітання від колег, О.Дмитрієва побажала їм добра, миру та любові в серцях.

№10 (1152) 07.03—13.03.2014
ІРИНА БЕРЕЗНЕВА
3432

Відомі адвокати та правники, керуючі партнери провідних вітчизняних юридичних компаній, а також представники Національної асоціації адвокатів привітали колектив ЮФ «Дмитрієва та партнери» з ювілеєм — 4 березня фірмі виповнилося 20 років.


Організатори заходу підготували для учасників насичену та цікаву програму, а також багато сюрпризів. Так, гості мали змогу насолодитися полотнами видатних художників, класичною музикою у виконанні фортепіанного тріо, ознайомитися з історією мистецького центру «Шоколадний будинок», де відбувалося святкування, та, звісно, поспілкуватися з колегами в неформальній і невимушеній обстановці.

На початку святкування керуючий партнер фірми Ольга Дмитрієва подякувала всім, хто завітав на захід, і побажала колегам добра, миру та любові в серцях.

Під час урочистостей було здійснено також стислий екскурс в історію компанії та презентовано її найбільші професійні досягнення. Окрему увагу приділено кад­ровій складовій фірми, завдяки якій вона здобула авторитет на вітчизняному юридичному ринку.

Як повідомила в коментарі «ЗіБ» О.Дмитрієва, найбільшим своїм професійним досягненням вона вважає сформований колектив. «Будь-яка юридична фірма — це насамперед інтелектуальний потенціал», — відзначила адвокат.

Поза увагою гостей не залишилась і громадська діяльність О.Дмитрієвої. Відомо, що вона вдало поєднує правозастосовну практику з діяльністю у складі органів адвокатського самоврядування. Зокрема, є головою Вищої ревізійної комісії адвокатури. Крім того, очолює Всеукраїнську громадську організацію «Асоціація адвокатів України».

«ЗіБ» удалося дізнатися про найближчі плани «іменинниці» на професійному та громадському поприщі. «Що стосується ААУ, то я дуже рада, що життя колись мене кинуло на цей фронт. 6 років я віддала розвитку цієї організації, в цьому році моя каденція закінчується, — зауважила О.Дмитрієва, додавши при цьому: — Сподіваюся, що після мене прийде людина, яка достойно очолюватиме й представлятиме асоціацію. А я більше уваги приділятиму фірмі, адже протягом тих років, коли я активно займалася громадською діяльністю, бізнес якоюсь мірою страждав».

Наприкінці святкування було проведено лотерею, переможці якої отримали цінні подарунки.