Закон і Бізнес


Увага! Опитування!


640


Шановні громадяни - учасники судових проваджень!

Відповідно до рішення Ради суддів загальних судів № 108 від 25 грудня 2013 року, з метою вивчення рівня довіри громадськості до апеляційних та місцевих загальних судів 26 березня 2014 року в Апеляційному суді Луганської області буде здійснюватися опитування громадян - учасників судових проваджень стосовно якості та ефективності роботи апеляційного суду за допомогою анонімного анкетування.

Опитування є добровільним і покликане вивчити думку громадян щодо організації роботи нашого суду. Дані проведеного анкетування слугуватимуть основою для напрацювання рекомендацій покращення надання апеляційними та місцевими судами судових послуг.

Протягом усього робочого дня 26 березня 2014 року кожен бажаючий відвідувач нашого суду матиме можливість заповнити форму, спеціально розроблену для зазначеного анкетування. До роботи з відвідувачами з приводу заповнення анкет будуть залучені працівники суду.

Отримана інформація буде використовуватися судовою владою України з метою розробки ефективних кроків щодо поліпшення якості судових послуг та підвищення рівня громадської довіри до судів. Також ваша оцінка роботи нашого суду буде надзвичайно важливою безпосередньо для керівництва Апеляційного суду Луганської області.

Будьте впевнені, що інформація, яка буде збиратися у ході опитування, залишиться цілком конфіденційною і отримані відповіді будуть використані лише в узагальненому вигляді.

Від вашої участі в опитуванні, щирості та відповідального ставлення до опитування залежить якість та повнота інформації, на підставі якої буде отримана загальна картина якості роботи нашого суду.