Закон і Бізнес


Один день у КС


На згадку про КС А.Головін подарував кожному школяру примірник Конституції з автографами суддів.

№1 (1040) 06.01—13.01.2012
2768

Напередодні новорічних свят судді Конституційного Суду запросили до себе вихованців дитячого будинку. Дітям улаштували теплий прийом, провели екскурсії будівлею суду та порадували подарунками.


Як повідомили в прес-службі КС, судді тепло зустріли вихованців дитбудинку «Надія» (с.Мокрець Броварського району на Київщині), розпитували про успіхи в навчанні та плани на майбутнє. Цим закладом КС уже давно опікується.

Чи не найбільше школярам припало до душі фотографуватися в залі засідань разом із суддями, адже така нагода випадає далеко не кожному, хто відвідує Суд. Крім фото на згадку, кожен отримав подарунки до новорічних свят.

Голова КС Анатолій Головін привітав гостей з прийдешнім Новим роком. Їм вручили ексклюзивні подарунки — примірники Конституції з автографами й побажаннями суддів, а також порадували солодощами.

Після цього дітям влаштували екскурсію будівлею в супроводі керівника секретаріату КС Володимира Дубровського та голови профспілки Суду Лілії Волошиної. Відвідувачам показали документальний фільм «Хроніка ювілею», підготовлений до 15-річчя КС, експозицію музею та виставку картин художника-пейзажиста Петра Смиковського, яка нині демонструється в Суді. Особливий інтерес у відвідувачів викликав сектор комп’ютерної стенографії та комп’ютерно-видавничий комплекс, прес-центр та бібліотека.