Закон і Бізнес


Правоохоронці «згорнули» мережу підпільних гральних закладів


13.09.2011 16:44
1398

Співробітники СБУ та органів прокуратури припинили незаконну діяльність мережі «інтерактивних клубів», залів ігрових автоматів та казино, що діяла у містах: Дніпропетровськ, Дніпродзержинськ, Новомосковськ та Кривий Ріг.


Порушуючи вимоги Законів України "Про оподаткування прибутку підприємств" та "Про заборону грального бізнесу в Україні", власники однієї з найбільших мереж гральних закладів відкрили «інтерактивні клуби», в яких встановлювалися комп'ютери з програмним комплексом типового грального автомату. Сплата за послуги та отримання виграшу здійснювалась через оператора «інтерактивного клубу».

Завдяки спільним діям правоохоронців під час рейду 9-10 вересня ц.р. припинено діяльність 23 таких закладів. Під час обшуків виявлено та вилучено тіньову бухгалтерію, предмети і документи, які підтверджують незаконну діяльність, 158 гральних автоматів, 12 серверів, близько 300 комп'ютерів. Вилучено також 620 тис. грн. та понад 123 тис. доларів готівкою.

Після завершення відповідних слідчих дій буде порушено кримінальну справу за ч.2 ст.203 (заняття забороненими видами господарської діяльності) Кримінального Кодексу України.