Закон і Бізнес


Тенденції та прогнози


№4 (1146) 25.01—31.01.2014
2926

На підсумковій конференції «Фармбізнес: Висновки 2013 – очікування 2014», яка відбудеться 31 січня в Києві, експерти висвітлять найцікавіші питання правового регулювання фармгалузі в минулому році і розкажуть про тенденції на рік поточний.


У межах заходу розглядатимуться ключові питання, які стосувалися фармацевтичного бізнесу в минулому році. Зокрема, щодо регулювання фармринку, промодіяльності фармкомпаній, промоції лікарських засобів та їх державних закупівель.

Крім того, обговорюватимуться такі теми, як конкуренція на фармацевтичному ринку, антикорупційні вимоги та комплаєнс у фармкомпаніях.

Поряд з тим, експерти ділитимуться думками стосовно перспектив перерозподілу ринку та будуватимуть прогнози його розвитку.

Окрема тематична сесія буде присвячена питанням регулювання ринку медичних виробів. Кожна сесія конференції завершиться панельною дискусією за участю представників ринку.

У заході, організованому ЮК «Правовий альянс», візьмуть участь представники державних органів, дослідницьких організацій, а також провідних вітчизняних професійних асоціацій.