Закон і Бізнес


Казкові привітання


№1-2 (1143-1144) 10.01—17.01.2014
3245

Баштанський районний суд Миколаївської області влаштував новорічне дійство за сприянням працівників Будинку дитячої та юнацької творчості. На свято були запрошені працівники суду та їхні діти.


Влаштована зимова вистава, яка відбулася в приміщенні суду 30 грудня, всім сподобалася. Діти та їхні батьки батьки брали активну участь в новорічних хороводах, різноманітних конкурсах, за що отримували подарунки та призи. Дітлахи порадували Діда Мороза декламуванням віршів. Гості свята залишилися задоволені заходом та приймали привітання від Діда Мороза та Снігуроньки, Сніжної королеви, Північної красуні та Гнома.

2013-ий був щедрим на немовлят: протягом року в чотирьох працівників суду народилися 2 дівчинки та 3 хлопчика.

Чудовий настрій дітям подарував і Красноокнянський районний суд Одеської області. Новорічне свято на Одещині, яке також відбулося 30 грудня, було проведено для дітей працівників апарату суду.

За сприяння робітників Будинку культури Красноокнянського району Одеської області, які підготували гарну новорічну програму, діти, працівники апарату суду та їхні сім’ї отримали чудовий настрій і позитивні емоції.

Колектив суду висловив подяку голові установи Оксані Чеботаренко та керівнику апарату суду Діні Каньовській за цікаву та насичену програму святкування.