Закон і Бізнес


РАУ у святковому розрізі


№51 (1141) 21.12—27.12.2013
ФОТО: ОЛЕКСАНДР ХОМЕНКО
3280

17 грудня Рада адвокатів України зібралася в готелі «Київ» на своє восьме засідання, на якому вдалось ухвалити кілька важливих рішень, — наприклад, про затвердження стандартів якості надання безоплатної вторинної правової допомоги в кримінальному процесі. А після засідання члени РАУ піднялися на другий поверх і разом з колегами відзначили своє професійне свято. На честь Дня адвокатури кращим представникам спільноти вручили нагороди НААУ.



Голова НААУ й РАУ Лідія ІЗОВІТОВА (ліворуч) та її заступник під час засідання спрямовували дискусію в потрібне русло.





Представниця Хмельницької області Оксана КАДЕНКО заявила, що ревізійним комісіям не можна надавати дуже широкі повноваження.





Дискусія під час обговорення ситуації щодо витягу з ЄРАУ досягла високого градуса — висловитися хотілося всім. Виступає представник Львівщини в РАУ Микола МАЛАНЮК, тягне руку член РАУ від Тернопільської області Тарас БУДЗ.





А тепер можна й розслабитися — гості гуляють на неофіційній частині заходу (зліва направо: заступник голови ВКДКА Олег БЄЛЯЄВ, президент АПУ Денис БУГАЙ і секретар Ради адвокатів Харківської області Олександр ДРОЗДОВ).





Незважаючи на чутки про те, що свята не буде, 17 грудня адвокати все-таки зібралися й відзначили День адвокатури.