Закон і Бізнес


Українське законодавство адаптують до Євросоюзного


23.08.2011 17:29
713

Триває процес адаптації українського законодавства до законодавства Євросоюзу, повідомляє департамент інформації та комунікацій з громадськістю Секретаріату КМУ.


Кабінет Міністрів України затвердив план заходів щодо виконання у 2011 році Загальнодержавної програми адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу. Відповідну постанову (реєстраційний номер 790-р) затверджено на засіданні Уряду 17 серпня ц.г.

Центральні органи виконавчої влади повинні забезпечити виконання плану заходів за рахунок коштів, передбачених у Державному бюджеті України на 2011 рік, а також інших джерел.

Згідно з пунктом 2 постанови, Міністерство юстиції має забезпечити проведення постійного моніторингу виконання плану заходів та інформування до 10 жовтня 2011 р. та 20 січня 2012 р. Координаційної ради з адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу про результати роботи.

В постанові наголошується, Міністерству юстиції разом з іншими центральними органами виконавчої влади під час розроблення плану заходів щодо виконання Загальнодержавної програми адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу на відповідний рік керуватися Прогресивним планом адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу, схваленим на сьомому засіданні Координаційної ради з адаптації законодавства України до законодавства Європейського Союзу.