Закон і Бізнес


Перемоги ще попереду

Участь у футбольному турнірі надихає суди на чергові досягнення


Перемога втілюється не тільки в дзеркальних кубках, а перш за все в злагодженій взаємодії гравців команди.

№51 (1141) 21.12—27.12.2013
2918

Команда Державної судової адміністрації виявилася найсильнішою з-поміж 26 учасників розіграшу IV Кубка Феміди. Друге і третє місця посіли команди Вінницького апеляційного адміністративного суду та Вінницького міського суду, відповідно.


Фінальний матч Кубка Феміди з міні-футболу серед команд судових установ, що відбувся 12 грудня на території навчально-тренувальної бази «ФК «Динамо», був приурочений до Дня працівників суду. На футбольному полі команда Вінницького ААС зустрілась зі збірною командою ДСАУ «Феміда». За третє місце змагались команда Вінницького міського суду Він­ницької області та Житомирська команда «ЮСТУС».

Гра була запеклою та цікавою. Трибуни з численними вболівальниками не затихали ні на мить. Жага до перемоги змушувала кожну з команд повністю віддатися грі. Трохи більше сил виявилося у представників ДСАУ, які забили два голи суперникам, зберігши свої ворота недоторканними. ІІІ місце також вибороли представники Він­ниччини, перемігши своїх суперників із рахунком 5:2.

Спеціальним кубком «За волю до перемоги» нагороджено команду Святошинського районного суду м.Києва. А спеціального призу «Найкраща команда підтримки» були удостоєні вболівальниці з Печерського районного суду столиці.

Під час церемонії урочистого закриття турніру відбулося нагородження найкращих гравців за категоріями. Так, «Найкращим бомбардиром» став секретар судового засідання Вінницького міського суду Вінницької області Євген Пєсков. У номінації «Найкращий воротар» переміг провідний спеціаліст Вінницького окружного адміністративного суду Антон Козлов. А «Найкращим польовим гравцем» визнано помічника судді Бориспільського міськрайонного суду Київської області Юрія Кулика.

Цей турнір з міні-футболу проводиться вже учетверте. Минулого року чемпіоном стала команда Київського окружного адміністративного суду. А два роки поспіль перше місце надійно утримувала команда Верховного Суду.

Суди, які брали участь у турнірі, пишаються своїми командами. ДСАУ святкує перемогу, а представники Віниччини раді, що посіли призове місце. У суді переконані, що це не останні їхні досягнення, а справжні перемоги ще попереду.

 

Пряма мова

Володимир ПІВТОРАК, перший заступник голови Державної судової адміністрації України, капітан команди «Феміда»:

— Турнір, що проводиться вже вчетверте, вирізняється справжньою спортивною безкомпромісною боротьбою. Також зауважу на такому тлі етичну поведінку команд-учасниць. Слід відзначити і підтримку гравців вболівальниками, які без перебільшення надихали команди.

Такі турніри, на мій погляд, допомагають працівникам судових установ як гравцям відчути командний дух, подивитись один на одного з іншого боку, відкрити те, що у повсякденній роботі залишається непоміченим.

Судді, секретарі судових засідань, помічники суддів, інші працівники апарату суду на рівних відстоюють честь та гідність своїх команд на полі.

Я пишаюся своєю командою та її прагненням до перемоги. Як капітан команди, хочу подякувати гравцям команди за той дух і настрій, які вони створювали упродовж турніру. Сподіваюся, що запекла гра та радість перемоги надихне учасників команди на нові здобутки й на професійному поприщі.