Закон і Бізнес


Збори призначили секретарів


№49 (1139) 07.12—13.12.2013
3066

Зібрання суддів Апеляційного суду Закарпатської області визначилося з кандидатурами делегатів на конференцію суддів загальних судів. Також призначено секретарів судових палат та обговорено питання підготовки до відзначення професійного свята.


Голова суду Микола Крегул ознайомив колег із рішенням Ради суддів загальних судів від 21.11.2013 №105 про ініціювання скликання IV конференції суддів загальних судів, що відбудеться в Києві 27 лютого наступного року, та запропонував учасникам зборів визначитися з кандидатурами делегатів на конференцію. Судді відкритим голосуванням обрали М.Крегула кандидатом у делегати на конференцію.

Крім того, як повідомили в прес-службі АСЗО, відповідно до ст.26 закону «Про судоустрій і статус суддів» очільник установи запропонував колективу призначити секретарів судових палат у зв’язку зі спливом строку їх повноважень.

У результаті відкритого голосування судову палату з розгляду кримінальних справ та справ про адміністративні правопорушення очолив суддя Іван Стан, який замінив на посаді Георгія Гошовського. Водночас збори висловили підтримку судді Сергію Павліченку, який призначений секретарем судової палати з розгляду цивільних справ на новий строк.

Також на зборах судді обговорили організаційні питання підготовки до відзначення професійного свята — Дня працівників суду, переходу на безготівкову форму отримання заробітної плати та доцільності перенесення робочих днів у січні 2014 року.