Закон і Бізнес


Дослужився до білочки


№44 (1134) 02.11—08.11.2013
3296

Поліцейський став безробітним після операції із знешкодження білки, що забігла до крамниці. Вартовий порядку намагався вигнати гризуна з приміщення за допомогою табельної зброї.


Рішення усунути поліцейського Джоді Патнема від виконання обов’язків було ухвалене після того, як він відмовився подати рапорт про виконану роботу.

Як з’ясувалося, у крамниці Дж.Патнем вистрілив із табельної зброї для того, щоб налякати або вбити гризуна, який бігав по приміщенню. За правилами, що діють на території штату Теннессі, після використання зброї співробітники поліції зобов’язані подавати рапорт про це начальству. Проте постріл не подіяв, і тоді Дж.Патнем скористався перцевим аерозолем, хоча в той момент у торговому залі знаходилися покупці, повідомляє United Press International.

Про причину, з якої співробітник поліції не оголосив евакуацію і не спробував зловити білку без застосування зброї і сльозоточивого спрея, не повідомляється. Відомо, що у правоохоронних органах він прослужив загалом майже 20 років.