Закон і Бізнес


Ювілей з новим обличчям


№25 (1012) 18.06—24.06.2011
2613

Газета — слово жіночого роду, тому своє 20-річчя має зустріти в повній красі. І вона добре підготувалася до свята, аби потішити сьогодні вас, шановні читачі, сучасним повнокольоровим дизайном та новітнім модернізованим сайтом.


Сьогодні навряд чи хтось згадає, яким був перший номер першого в радянській Україні правового тижневика «Закон і Бізнес». Вісім простеньких за оформленням сторінок, що друкувалися ще за допомогою свинцевих форм, навряд чи переросли б у професійне спеціалізоване видання, якби не незалежність нашої країни. «Ви збираєтеся писати про те, чого немає! Ну, побавтеся», — жартував один із чиновників під час державної реєстрації видання, коли прочитав, що одним із завдань газети буде «пропагування правових знань». Адже в ті часи вголос про право говорили хіба що на кухні, а матеріали про права і свободи людини
межували з дисидентством.
Напевне, саме тому наш часопис зацікавив читачів — перший передплатний тираж перевищив усі прогнози!
Цей факт не залишився непоміченим: «Закон і Бізнес» став лауреатом одного з перших конкурсів «Людина року» в розділі спеціалізованих видань, а також уписаний у Золоту книгу України.
І сьогодні, попри конкуренцію та розвиток Інтернету, газету продовжують чекати в усіх містах України судді та юрисконсульти, прокурори й адвокати, нотаріуси й науковці, працівники юстиції та правоохоронці.
Ми щиро вдячні всім, хто за ці 20 років долучився до кола наших читачів. Ми працювали і працюватимемо
тільки для вас!
Редакція також удячна за високопрофесійну роботу тим, хто працював над новим обличчям газети й сайту, зокрема брендинговому агентству Milk Identity & Communications, студії Дмитра Бабича та експертній групі Kwendi. Сподіваємося, що нові стиль і зміст видання, сучасний дизайн і зручна платформа сайту zib.com.ua з
його додатковими можливостями стануть вам до вподоби.
З ювілеєм! Будьмо!