Закон і Бізнес


Зі святом!

Дорогі  ветерани!


Різне, №19 (903) 09.05—15.05.2009
1802

Дорогі  ветерани!
Вітаю вас зі святом — 64-ю річницею перемоги у Великій Вітчизняній війні! 9 Травня для нас — особлива дата. Цього дня ми віддаємо данину пам’яті тим, хто поліг на полях битв, і вшановуємо ветеранів, які відстояли свободу  і незалежність Батьківщини в жорстоких боях проти фашистської чуми. День перемоги завжди буде для нас уособленням миру, непохитної стійкості та великої сили духу нашого народу.


Дорогі  ветерани!

Вітаю вас зі святом — 64-ю річницею перемоги у Великій Вітчизняній війні!

9 Травня для нас — особлива дата. Цього дня ми віддаємо данину пам’яті тим, хто поліг на полях битв, і вшановуємо ветеранів, які відстояли свободу  і незалежність Батьківщини в жорстоких боях проти фашистської чуми. День перемоги завжди буде для нас уособленням миру, непохитної стійкості та великої сили духу нашого народу.

Подвиг наших батьків і дідів настільки величний, що його масштабність із часом стає ще помітнішою.

У роки боротьби з фашизмом радянські люди показали приклади масового героїзму та щирої відданості Батьківщині. Це було на фронті, коли воїни безстрашно йшли у бій і, не замислюючись, жертвували життям. Це було в тилу, коли жінки та підлітки, незважаючи на труднощі, забезпечували фронт усім необхідним, зберігали економічну стабільність держави в неймовірно важких умовах. Подвиг воєнних років залишається вічним прикладом для всіх майбутніх поколінь.

Дорогі ветерани! Ми вклоняємося вам і вашим подвигам. Бажаємо вам і вашим близьким міцного здоров’я, мирного неба, життєвих сил, оптимізму та віри в світлий завтрашній день!

Честь вам і слава! Низький уклін і вічна пам’ять воїнам, партизанам, які віддали життя в ім’я Великої Перемоги!

Бажаю вам, дорогі ветерани, впевненості в майбутньому, міцного здоров’я, благополуччя і святкового настрою в День перемоги!

 

Леонід  ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ,

Почесний президент

Наглядової ради газети

«Закон і Бізнес»,

Заслужений юрист України