Закон і Бізнес


Привітання

Шановні суддіта працівники судів!


Правосуддя, №50 (882) 13.12—19.12.2008
2014

Шановні судді
та працівники судів!

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня працівників суду. Це свято об’єднує тих, хто присвятив своє життя надзвичайно потрібній для країни справі— служінню правосуддю.


Шановні судді
та працівники судів!

 

Прийміть найщиріші вітання з нагоди професійного свята — Дня працівників суду.

Це свято об’єднує тих, хто присвятив своє життя надзвичайно потрібній для країни справі — служінню правосуддю.

Велика відповідальність покладена на суддів і працівників суду. Адже суспільство розраховує і на утвердження права в судових установах, і на соціальну справедливість, і на справедливий захист.

Тому судді, як ніхто інший, зацікавлені в радикальних конструктивних змінах у судочинстві, що мають посилити такий захист. Адже здійснення правосуддя — це наша щоденна робота, наше життя.

Велика роль у зміцненні й піднесенні авторитету судової влади в Україні належить і працівникам судів, які забезпечують діяльність суду як державної установи.

Тож твердо вірю, що високий професіоналізм, усвідомлене почуття відповідальності за доручену справу, виваженість у прийнятті рішень, ділова принциповість, а також людяність і толерантність допоможуть вам і надалі бути на висоті в подоланні викликів нашої доби, зміцнювати повагу й довіру українського народу до вітчизняного судочинства.

Нинішнього року ми відзначаємо 85-річчя Верховного Суду. Ця дата нагадує про непросте становлення судової системи на теренах нашої країни і про самовіддану працю кількох поколінь суддів, які закладали фундамент судової влади. Від імені всіх, хто сьогодні працює на судовій ниві, висловлюю нашим попередникам глибокі вдячність і повагу.

Переконаний, що й нинішній суддівський корпус України примножуватиме кращі традиції судочинства, буде вірним присязі та гідно виконуватиме свої високі обов’язки в ім’я законності, справедливості, гуманізму й захисту людини. Твердо вірю, що змістом здійснення правосуддя буде самовіддане служіння інтересам України та її громадян, сумлінна робота кожного працівника суду, відчуття відповідальності за утвердження правопорядку і забезпечення злагоди в суспільстві.

Щиро зичу успіхів у роботі, міцного здоров’я і благополуччя!

Нехай мир і злагода панують у ваших серцях і ваших родинах!

 

Василь ОНОПЕНКО,

Голова Верховного Суду України