Закон і Бізнес


Вітаємо!

25 листопада 54-й день народження відзначив лідер Християнсько-ліберальної партії України


Різне, №48 (724) 26.11—02.12.2005
3204

25 листопада 54-й день народження відзначив лідер Християнсько-ліберальної партії України, голова підкомітету з питань контролю за виконанням державного бюджету та використанням бюджетних коштів Комітету з питань бюджету, президент Асоціації «Український Кредитно-Банківський Союз», заслужений юрист України, почесний працівник прокуратури, почесний президент Наглядової ради газети «Закон і Бізнес», народний депутат ІІ, ІІІ та ІV скликань Леонід ЧЕРНОВЕЦЬКИЙ.


Колектив редакції газети «Закон і Бізнес» щиро вітає з днем народження почесного президента Наглядової ради видання:

— Вельмишановний Леоніде Михайловичу! Ви — людина діла, яка знає, що і як треба робити, саме вам притаманні такі риси, як мудрість, природна ініціативність, внутрішня свобода, вміння втілювати задумане в реальні справи на благо України та її народу. Нехай доля щедро обдаровує вас міцним здоров’ям, радістю і всілякими земними благами, а життя буде змістовним, багатим на задуми, що принесуть благо суспільству.

27 листопада відсвяткує день народження голова Всеукраїнського об’єднання «Батьківщина», народний депутат ІІ, ІІІ та ІV скликань Юлія ТИМОШЕНКО.

Євген КИРИЛЬЧУК, член Комітету з питань бюджету:

— Вельмишановна Юліє Володимирівно!

Прийміть найщиріші, найтепліші вітання з нагоди вашого дня народження! Хай вашими вічними супутниками в житті і на політичній дорозі будуть вірні друзі і надійні соратники. Хай злагода в родині і міцне здоров’я завжди будуть з вами. Хай стануть дійсністю ваші плани, наміри і задуми, хай Україна й українці належно оцінять ваші жертви в ім’я добробуту людей, в ім’я авторитету і розквіту нашої держави. Хай Бог благословить ваші добрі наміри і по заслугах воздасть ворогам вашим.

1 грудня 56-й день народження відзначить член Комітету у закордонних справах, член Постійної делегації ВР України в ПАРЄ, народний депутат ІІ, ІІІ та ІV скликань Олександр КАРПОВ.

Іван РІШНЯК, член Комітету у закордонних справах:

— Шановний Олександре Миколайовичу!

Прийміть мої найщиріші вітання та найкращі побажання з нагоди вашого дня народження. Від щирого серця зичу вам здоров’я та щастя на многая літа, сімейного затишку, достатку і злагоди. Нехай творча наснага, добра вдача та оптимізм, успіхи у справах, віра і впевненість у днях прийдешніх сприяють новим трудовим звершенням на благо процвітання України, а ваша життєва дорога буде завжди благословенна добром та любов’ю.