Закон і Бізнес


Вітаємо!

Вельмишановні служителі Феміди!


Різне, №41 (717) 08.10—14.10.2005
2061

Вельмишановні служителі Феміди!
Прийміть сердечні вітання з нагоди вашого професійного свята — Дня юриста, яке об’єднує всіх, хто стоїть в обороні конституційних прав та свобод наших громадян, сприяє розбудові демократичної, правової Української держави — держави для людей.


Ще наші пращури говорили: «Люди завжди будуть учитися, лікуватися та судитися». В усі часи юристи були й будуть елітою суспільства. Рівнем вашого професіоналізму та принциповості визначається не лише стан правової культури суспільства, а і його стабільність, моральний мікроклімат. Відстояти законні інтереси, захистити права в суді, відновити справедливість — це робота юристів, людей, що представляють професію, престиж якої постійно зростає. Напевно, немає такої сфери діяльності, немає жодного підприємства або організації, котрі б зуміли обійтися без консультацій юриста. Праця правознавця завжди в пошані, вона визнана суспільством.

Пов’язавши свою долю з юриспруденцією, ви присвятили своє життя служінню Закону, високим принципам права. Віддаючи шану служителям Феміди, в цей день зичу вам міцного здоров’я, державної мудрості, наполегливості у праці, натхнення та успіхів у всіх добрих починаннях в ім’я служіння Батьківщині, нехай у ваших домівках панують злагода й добробут, нехай і надалі ваші зусилля будуть спрямовані на утвердження засад верховенства закону, піднесення міжнародного авторитету
України.

З повагою

Леонід Черновецький,
почесний президент Наглядової ради
газети «Закон і Бізнес»,
лідер Християнсько-ліберальної партії України,
Заслужений юрист України,
Почесний працівник Прокуратури