Закон і Бізнес


Міжнародний аудит підтвердив надійність «Правекс-Банку»


Підприємництво, №29 (705) 16.07—22.07.2005
1950

АКБ «Правекс-Банк» успішно пройшов міжнародний аудит за 2004 рік. Про це повідомила голова правління банку Наталія Зубрицька.


Незалежні аудитори фірми Deloitte&Touche USC у своєму висновку підтвердили достовірність і прозорість фінансової звітності «Правекс-Банку» та її відповідність міжнародним стандартам фінансової звітності.

Як зазначила Н.Зубрицька, «Правекс-Банк» з 1998 року проходить міжнародний аудит, що підтверджує прагнення банку до відкритості й чесності у відносинах із клієнтами і партнерами, а також визнання банку на міжнародному рівні. На сьогодні АКБ «Правекс-Банк» тісно співпрацює з багатьма фінансовими установами, серед яких можна виділити міжнародні платіжні системи MasterСard International S.A. і Visa International S.A. («Правекс-Банк» є їх членом), компанію American Express. Також «Правекс-Банк» є офіційним агентом Thomas Cook і прямим агентом системи міжнародних грошових переказів Western Union.

До складу основних банків-кореспондентів АКБ «Правекс-Банк» входять:

q великі міжнародні банки з бездоганною багаторічною репутацією: Trust Company American (Нью-Йорк, США), American Express Bank LTD (Нью-Йорк, США), Commerzbank AG (Франкфурт-на-Майні, Німеччина), Deutsche Bank AG (Франкфурт-на-Майні, Німеччина), Credit Suisse (Цюріх, Швейцарія);

q солідні російські та білоруські фінансові інститути: «Собінбанк» (Москва, Росія), Ощадний банк РФ (Москва, Росія), «Пріорбанк» (Мінськ, Білорусь).

«Упродовж 7 років незалежні експерти підтверджують надійність і стійкість «Правекс-Банку», — резюмує голова правління банку Н.Зубрицька. — І ми пишаємося цим».