Закон і Бізнес


Мін’юст зібрався вдосконалити законодавство про банкрутство


14.06.2013 17:36
2042

Міністерство юстиції підтримало ініціативу арбітражних керуючих про створення постійно діючої робочої групи при Мін‘юсті з питань удосконалення законодавства у сфері банкрутства.


Як повідомив Міністр юстиції Олександр Лавринович, таке рішення було ухвалене за підсумками круглого столу, який відбувся в Мін‘юсті 12 червня з метою обговорення проблем та перспектив нового закону про банкрутство. Участь у заході взяли близько сотні арбітражних керуючих, розпорядників майна, керуючих санацією, ліквідаторів з усіх регіонів України.

У зв’язку з цим Міністерство юстиції оголошує про намір створення постійно діючої робочої групи і звертається до арбітражних керуючих з проханням надати свої пропозиції щодо кандидатур для включення до її складу.

Планується, що робоча група при Мін‘юсті буде вивчати проблемні питання, що виникають на практиці, готувати відповідні роз‘яснення, а також пропозиції стосовно змін до нормативно-правових актів, що регулюють відносини у сфері банкрутства. До складу робочої групи будуть включені фахівці з різних регіонів.