Закон і Бізнес


Депозитний портфель 'Правекс-Банку' зріс до 800 млн грн.


Підприємництво, №18 (642) 01.05—10.05.2004
1894

Загальний депозитний портфель «Правекс-Банку» до кінця першого кварталу становив близько 800 млн грн., демонструючи темп приросту на рівні 50% на рік. Про це повідомив заступник голови Правління банку Денис Басс.


За його словами, стрімке зростання депозитного портфеля по суті є яскравим відображенням високого рівня довіри, яку має «Правекс-Банк» серед українського населення, і підтверджує збалансованість депозитної політики банку.

За словами Д.Басса, тільки за останній рік абсолютний приріст процентних ставок за депозитами у гривні становив 1,12%, у євро — 1,38%, у доларах США — 0,26%. Це й було одним з найважливіших факторів, які дозволяють «Правекс-Банку» збільшити за рік кількість вкладів у два рази. Так, якщо на 1.03.2003 кількість вкладників становила 26 тис. чоловік, то на 1.03.2004 їх стало вже більш ніж 52 тис.

«У найближчих планах банку запровадження нових видів депозитних вкладів, що не мають аналогів на сьогоднішньому банківському ринку України, — повідомив заступник голови Правління, — і це, безумовно, підвищить привабливість послуг «Правекс-Банку» для населення. Тим більше, що ми готові й надалі зберігати такі ж високі процентні ставки за депозитами для фізичних осіб, а також забезпечувати високий рівень сервісу і повну конфіденційність інформації про всіх вкладників».