Закон і Бізнес


Розплата за «віллу розпусти»


№23 (1113) 08.06—14.06.2013
2830

Міланська прокуратура вимагає призначити покарання у вигляді 7 років тюрми наближеним Сільвіо Берлусконі: колишньому телеведучому Еміліо Феде, імпресаріо Леле Море й колишньому регіональному радникові партії «Народ свободи» Ніколь Мінетті. Їх обвинувачують в організації на віллі політика вечірки за участю неповнолітніх повій.


Щодо 3 наближених колишнього прем’єра порушено справу про організацію на віллі політика в Аркорі вечірок за участю неповнолітніх повій, серед яких була й марокканка Каріма ель-Маруг, більш відома як Рубай. Дівчина — головна фігурантка процесу, у «справі Берлусконі». Політика обвинувачують в тому, що він за грошову винагороду вступив з Рубай в інтимні стосунки до того, як їй виповнилося 18 років. Раніше прокуратура вимагала призначити колишньому прем’єр-міністрові покарання у вигляді 6 років тюрми.

Е.Феде, Л.Мора й Н.Мінетті (остання до того, як увійти до регіональної ради області Ломбардія, була особистим зубним техніком С.Берлусконі) згідно із обвинуваченням займалися підбором дівчат для вечірок у будинку політика й були посередниками в оплаті їхніх послуг. Прокуратура наполягає, що вони «створили мережу проституції в Аркорі».

Оголошення вироку очікується 12 червня, тоді як завершення процесу проти С.Берлусконі призначене на 24 червня.