Закон і Бізнес


В Криму капітан міліції отримав холодильник в якості хабара


29.05.2013 10:05
1143

За холодильник та членську книжку дачного товариства з внесеними вже внесками у розмірі 2 тисячі гривень капітан міліції обіцяв не звертати уваги на порушення, які можуть бути виявленні під час майбутньої перевірки дотримання ліцензійних умов охоронної фірми.


Як повідомляє прес-служба СБУ, постановою Ленінського районного суду Севастополя визнано винним капітана міліції у вчиненні адміністративного корупційного правопорушення, передбаченого ч.2 ст.172-2 (порушення обмежень щодо використання службового становища) Кодексу України про адміністративні правопорушення.

У квітні ц.р. співробітники СБУ спільно з працівниками внутрішньої безпеки МВС України викрили та припинили протиправну діяльність старшого інспектора дозвільної системи сектору охорони громадського порядку одного з районних відділів міліції Севастополя, який вимагав та отримав незаконну винагороду у вигляді холодильника та членської книжки дачного товариства із сплаченими внесками від представника одного з охоронних підприємств міста.

Суд визнав правопорушника винним та призначив покарання у вигляді штрафу. Співробітника міліції з правоохоронних органів звільнено.