Закон і Бізнес


Власенко може виїжджати за кордон – ДПСУ


03.04.2013 09:53
2314

Заборона щодо виїзду закордон відносно екс-депутата Сергія Власенка вже не діє. Це підтвердили кореспонденту «ЗіБ» у відділі з питань взаємодії із ЗМІ та зв’язків з громадськістю Державної прикордонної служби.


Відповідно до документів, отриманих від Державної виконавчої служби, ДПСУ було прийнято рішення про вилучення прізвища С.Власенка з відповідної бази.

Як інформував «ЗіБ», напередодні  у відділі Державної виконавчої служби Печерського районного управління юстиції м.Києва повідомили, що колишній народний депутат Сергій Власенко погасив усі борги перед колишньою дружиною і тепер може виїжджати за кордон. Наразі залишилося одне незавершене виконавче провадження щодо С.Власенка, а саме – з виплати аліментів. Проте воно залишатиметься відкритим до повноліття його дитини.

Як відомо, раніше С.Власенко заперечував наявність боргів із виплати аліментів та, відповідно, правомірність встановлених обмежень відносно нього на виїзд за кордон. 23 листопада минулого року Печерський райсуд тимчасово заборонив С.Власенко виїзд за кордон, в зв'язку з чим 14 грудня 2012 року Сергій Власенко не зміг вилетіти до Мілану. 13 березня 2013 в аеропорту «Бориспіль» співробітники прикордонної служби знову відмовилися випустити Власенко за межі країни, посилаючись на зазначене рішення суду.