Закон і Бізнес


Адвокат Шевчук став ведучим суспільно-політичного ток-шоу


.

21.02.2022 17:45
2888

В Україні з’явилося нове соціально-політичне ток-шоу «Особистий доказ». Ведучим виступає адвокат, партнер АО «Barristers» Олексій Шевчук.


Проект стартував на телеканалі Obozrevatel.

Згідно концепції програми ведучий запрошує в телестудію на відверту розмову відомих державних діячів, лідерів думок та експертів. Нове ток-шоу підіймає соціально-важливі теми, що хвилюють на даний момент українську спільноту.

«Особистий доказ - це аналітична оцінка, фаховий юридичний коментар тим подіям, що сьогодні відбувається в Україні, які закони та реформи приймаються в нашій державі, як вони діють або чому вони не працюють, - коментує свою телепередачу О. Шевчук.  – Це не просто нова програма у форматі інтерв’ю сам-на-сам, це те, що сьогодні потребує глядач: не мордобої та популізм в прямому ефірі, а конструктивний професійний діалог, доступна інформація на хвилюючи для українців теми”.

Нагадаємо, О.Шевчук був ведучим таких телевізійних проектів кіностудії України Film.UA як «Злочин та Кара», «Судові справи», «Сімейний суд», ведучим телевізійної передачі на телеканалі «Київ» під назвою «Громадська приймальня» (блок «Юридична консультація»), а також радіоведучим та автором проекту «Міські історії» на Радіо Київ 98 FM. Згодом професійна телевізійна кар’єра Олексія продовжилась на телеканалі ZIK, де він спробував себе в якості автора, продюсера та ведучого проекту ДокаZ, за підсумками якого видав книгу «ДокаZ: Відверто про державні органи України», в яку увійшли топ-33 найцікавіших розмов з українськими політиками.