Закон і Бізнес


Реклама позитиву


№3 (1561) 22.01—28.01.2022
2163

Останнім часом засоби масової інформації захопилися шокуючими новинами, що нерідко вганяє глядачів у депресію або провокує агресію. Чому б не спробувати жити на позитиві?


Щоб жителі Братислави стали більше звертати увагу на позитивні сторони життя, тут на білбордах розмістять виключно позитивні новини 2021 року, повідомляє «Евроньюс».

Автор ініціативи — словацький письменник Мартін Сматана. Протягом минулого року він шукав та записував по кілька позитивних новин на тиждень з усього світу. Тепер його нотатки супроводять ілюстраціями та розмістять на рекламних щитах.

Наприклад, на одній з вулиць Братислави вже з’явився білборд із нагадуванням про те, як діти у Великій Британії малювали веселку, щоб подякувати Національній службі охорони здоров’я за активну боротьбу з пандемією (райдуга зображена на емблемі служби).

Загалом до списку добрих новин від М.Сматани увійшли понад 50 історій. Таку ініціативу можуть зберегти й на наступний рік. Доки на телебаченні не зрозуміють, що жити поруч з позитивно налаштованими сусідами значно приємніше.