Закон і Бізнес


Адвокати назвали «Закон і Бізнес» кращим медіапартнером


17.12.2021 18:26
2327

Видання «Закон і Бізнес» визнано кращим медіапартнером Всеукраїнської громадської організації «Асоціація адвокатів України» у 2021 році.


Відповідну подяку під час урочистої церемонії, присвяченої святкуванню Дню адвокатури України, вручили заступнику головного редактора Валентину Богунову.

Нагадаємо, газета «Закон і Бізнес» - одне з найстаріших в Україні видань правової спрямованості. В газеті розміщуються інформаційні та аналітичні матеріали правової та економічної тематики, проводиться моніторинг законотворчого процесу в Україні, нормативно-правових актів міністерств і відомств, судової практики від місцевого до Верховного судів, а також рішень Європейського суду з прав людини.

Журналісти профільного видання вже багато років системно та професійно висвітлюють заходи ААУ (форуми, конференції, круглі столи тощо) як на шпальтах газети, так і її сайті.

«Адвокати і юридичні ЗМІ працюють з правовим контентом. Перші його створюють під час надання правничої допомоги своїм клієнтам, а другі - поширюють юридичну інформацію назагал, закарбовуючи у такий спосіб знання і набутий правниками досвід в індексі Гуглу, - зауважив В.Богунов у вітальному слові. – У такому симбіозі юристи і журналісти, в тому числі, підштовхують чиновників до набуття Україною справжнього статусу правової держави». Він також привітав усіх присутніх з прийдешнім святом – Днем адвокатури, та побажав Асоціації нових цікавих і професійних івентів у новому 2022 році.

Закон і Бізнес