Закон і Бізнес


DGRAVITY LEGAL кидає виклик тяжінню правового поля


.

17.12.2021 10:49
3601

В Україні створено нове адвокатське об’єднання DGRAVITY LEGAL, яке об’єднало фахівців із застосування нестандартних рішень у правовому полі для вирішення проблем бізнесу і приватних клієнтів.


Про це до дня адвокатури України, яке святкується щорічно 19 грудня, оголосили його засновники – адвокати Олександр Бабіч, Володимир Ємельянов та Вадим Красник.

Зважаючи на досвід юристів, адвокатське об’єднання спеціалізуватиметься у галузях антимонопольного, податкового, банківського та фінансового права, надаватиме правничу допомогу у вирішенні спорів, у питаннях екстрадиції, звернення до Європейського суду з прав людини, а також забезпечуватиме захист клієнтів у кримінальних провадженнях.

«Експерти нашого об’єднання покликані вирішувати проблеми клієнтів, а не продавати правові рішення. Тому відкритість і чесність у відносинах є основними цінностями нашої команди, - запевняє керуючий партнер О.Бабіч. - Ми спеціалізуємося на пошуку рішень у справах високої складності, які потребують фундаментальної юридичної експертизи, нестандартних ідей та досвіду у судах. Такі справи часто вимагають координації низки різних фахівців, включаючи бухгалтерів, податкових консультантів, а також залучення засобів масової інформації».

«У найменування об’єднання ми заклали словосполучення «defying gravity» (долаючи гравітацію). Тож ми кидаємо виклик тяжінню правового поля, - розповідає партнер В.Красник. – Така назва включає ідею зростання і створення чогось більшого, аніж усе традиційне, приземлене. Здатність долати сили гравітації – значить бути найкращими. Ми прагнемо відірватися від юридичної буденності».

Партнер В.Ємельянов звертає увагу на правову невизначеність, як одну з рис сьогоднішнього правового поля. «Саме за умов невизначеності нам часто доводиться відшукувати рішення, - переконаний він. – І у більшості випадків таке рішення можна віднайти. Ключовим завданням залишається відкрито і чесно аргументувати позицію команди при виконанні поставлених задач. І для цього подекуди варто віднайти компроміс».

Кожен з учасників команди адвокатського об’єднання сьогодні вже має багаторічний досвід роботи у різних галузях права. І всіх об’єднує єдине розуміння духу права та мети роботи. Вона полягає у створенні в інтересах клієнта успішної, ефективної та, головне, законної стратегії вирішення поставленого завдання, - наголошують у DGRAVITY LEGAL.

Закон і Бізнес