Закон і Бізнес


Віртуальна реальність


.

№49 (1555) 04.12—10.12.2021
2230

Юридична фірма GOLAW у партнерстві з асоціацією IT Ukraine проведе перший вебінар серії «Адаптація IT-компанії до Дія Сіті».


Юристи розкажуть про практичні аспекти підготовки та структурування компанії для приєднання до Дія Сіті, обговорять першочергові кроки, які має здійснити кожна компанія, та розставлять акценти, на які варто звернути увагу.

Серед питань до обговорення: кому слід долучитися до Дія Сіті та хто не зможе бути її резидентом? як набути статус резидента Дія Сіті та скільки часу це займає? які види діяльності не слід поєднувати потенційним резидентам? кому знадобиться реорганізація бізнесу? які варіанти структурування ІТ-бізнесу є в Дія Сіті? яку звітність доведеться готувати, та скільки коштуватиме аудиторський висновок?

Ключовими спікерами заходу виступлять партнер GOLAW Максим Лебедєв та старший юрист, адвокат GOLAW Олександр Мельник. М.Лебедєв є визнаним експертом у сфері корпоративного та комерційного права, очолює практику корпоративного права та M&A, а також практику приватних клієнтів GOLAW.

Однією зі сфер діяльності М.Лебедєва є консультування українських та міжнародних IT-компаній щодо структурування інвестицій та M&A угод, розробки корпоративної структури, побудови системи корпоративного управління компаній, а також щодо регуляторних та комерційних питань компаній ІТ-сектору.

О.Мельник є старшим юристом практики корпоративного права та M&A, спеціалізується на питаннях корпоративного, антимонопольного, банківського права, ІТ, нерухомості, а також у взаємовідносинах бізнесу з контролюючими органами.

Багаторічний досвід О.Мельника включає юридичне оформлення договірних відносин (договори виготовлення софту на замовлення, авторські договори, ліцензійні договори) з девелоперами та аутсорсинговими компаніями, консультування у сфері розпорядження правами щодо програмного продукту та його використання для ІТ-компанії (передача майнових прав, ліцензійні договори, SaaS), а також консультування з питань інтелектуальної власності.