Закон і Бізнес


Про вплив коронакризи на адміністративне законодавство розкажуть правникам


.

07.12.2021 09:15
1845

Правники України та Німеччини порівняють вітчизняне та європейське законодавство про адміністративну процедуру та обговорять можливості його вдосконалення в умовах кризи коронавірусу під час семінару.


Online-семінар із серії гібридних (off line та online) семінарів на тему "Відкритість і законність державного управління: міжнародні уроки з коронавірусної кризи"  відбудеться сьогодні, 7 грудня 2021 року, передає «Закон і Бізнес».

Серія заходів на дану тему організована Німецько-українська школа публічного управління (German-Ukrainian School of Governance NGO) – з німецького боку, та ГО «Українсько-німецький правознавчий діалог» (rechtsdialog,org) - з українського.

Мета заходів, як зазначають організатори - поширення знань про сучасне європейське законодавство про адміністративну процедуру у громадянському суспільстві (з огляду на реформування українського законодавства про адміністративну процедуру), обговорення актуальних проблем та перспектив вдосконалення адміністративного законодавства в умовах коронавірусної кризи.

На основі доповідей і дебатів підготують та опублікують тематичний науковий збірник німецькою та українською мовами в німецькому видавництві у друкованій формі та у відкритому доступі.

Організатори обіцяють хабезпечити німецько-український переклад під час заходу, а також переклад і підготовку до друку наукових публікацій.

Заявки на участь у семінарі можна надіслати на електронну адресу rechtsdialog@gmail.com з поміткою «на семінар «Відкритість і законність державного управління» (Київ, online з 7 по 9 грудня 2021 р.).

Закон і Бізнес