Закон і Бізнес


Особливий статус


.

№47 (1553) 20.11—26.11.2021
2294

Керівники компаній — особлива категорія працівників, які мають підвищену відповідальність перед власниками бізнесу. Саме про це йтиметься на вебінарі, що відбудеться найближчим часом.


Оформлення та припинення відносин з керівником регулюється не лише трудовим законодавством, а також й іншими законами. Більше того, нещодавні законодавчі нововведення повністю змінили підхід до оформлення відносин з топ-менеджером.

Під час вебінару «Трудові відносини з керівником: все, що потрібно знати», що пройде 25 листопада, партнер Golaw, керівник судової практики, адвокат Катерина Манойленко та радник Golaw, адвокат Катерина Цвєткова детально окреслять підстави та порядок прийняття та звільнення керівників компаній.

Спікери поділяться власним досвідом на прикладі реальних судових справ та дадуть практичні поради щодо укладення контрактів та припинення відносин з керівниками.

Серед питань до обговорення також рекомендовані пункти трудового контракту з керівником; переваги та недоліки цивільно-правового договору та аналіз судових спорів із топ-менеджерами.