Закон і Бізнес


Про оподаткування в нових індустріях розкажуть на форумі АПУ


19.11.2021 09:26
2588

Податкову прозорість і оподаткування в ІТ- та гральній індустрії правники обговорять на X Податковому форумі в Києві.


Як повідомили «ЗіБ» в Асоціації правників України, захід відбудеться 26 листопада у готелі Radisson Blu Hotel Kyiv (вул. Ярославів Вал, 22).

Участь у форумі стане корисною для широкого кола юристів, податкових адвокатів, фінансових менеджерів, діяльність яких тим чи іншим чином пов’язана із податковим і митним правом та відповідними судовими спорами.

Програма заходу складатиметься з кількох сесій та охопить такі питання:

- Податкова прозорість: (податкова амністія; непрямі методи оподаткування доходів громадян та подальше декларування; автоматичний обмін інформацією про фінансові рахунки);

- Короткий огляд ключових позицій ЄСПЛ

- Оподаткування в нових індустріях.

- Оподаткування грального бізнесу. (Які основні податкові незручності для індустрії? Особливості сплати GGR; ПДФО і ВС: особливості для грального бізнесу та ключові нюанси; Законопроект 2713-д: чи вирішує всі незручності?)

- Оподаткування ІТ-індустрії.

- Податкові реалії та виклики для ІТ сфери сьогодні (Пільга з ПДВ; Податкове структурування ІТ бізнесу: вплив MLI, BEPS)

- Дія City: success story для ІТ індустрії чи черговий challenge? (Податкові режими для резидентів: ПнВК, обмеження роботи з ФОП; Пільги з ПДФО та військового збору; Адміністрування та податковий контроль в Дія City);

- Оподаткування цифрових активів: концепція та прогнози .

- Розмова із суддями.

Реєстрація на захід доступна за посиланням.

Закон і Бізнес